Skab et godt fundament

Hjemmeside

Få fuld kontrol og få en brugervenlig hjemmeside tilpasset dig og dine kunder. Vi giver dig viden og redskaber, så din hjemmeside kan vokse i takt med dig og din virksomhed! 
Få flere besøgende og øg dit salg med en samlet digital løsning.
Start din digitale vækstrejse

Et professionelt og brugervenligt website

Få digital succes

Med en digital løsning fra bliv set får du en hjemmeside tilpasset dig, din virksomhed og dine besøgende. Du vælger selv mellem 3 mobilvenlige webdesignløsninger, som alle er blevet gennemtestet og optimeret i forhold til brugervenligheden. 

Med hjælp fra videoguides og rådgivning giver vi dig kontrol over din hjemmeside og giver dig viden og redskaber til selv at kunne holde den opdateret. Du er, som virksomhed, under udvikling, så hvorfor ikke også have muligheden for selv at kunne holde din hjemmeside opdateret?  Med vores hjælp får du mulighed for at kunne udvikle din hjemmeside i takt med din egen udvikling. 
Vil du vide mere? Kontakt os nu!

Du får følgende:

Dit website er ofte den første kontakt, som potentielle kunder har med din virksomhed. Af den årsag er det afgørende, at websitet fremstår professionelt samtidig med, at det giver et godt og troværdigt førstehåndsindtryk. Vælger du at samarbejde med os, får du et professionelt og brugervenligt website, som er tilpasset til din virksomhed, og som tager højde for dine behov og ønsker. 
Design og udvikling af dit website i WordPress
Optimering af websitet til tablets og mobiltelefoner
Viden og redskaber, som giver dig mulighed for selv at styre din hjemmeside
Et professionelt og brugervenligt udtryk
Et website der er tilpasset din virksomhed og målrettet dine kunder
Styrk troværdigheden med et SSL certifikat
Vi har fokus på, at dine potentielle og eksisterende kunder får en god oplevelse - og af den grund tænker vi kunderne ind i processen. Formålet med dette er at omsætte besøgende til loyale kunder, så du kan styrke din forretning.

Sæt dit præg

Det eneste du skal gøre, er at vælge blandt tre forskellige designs til dit website. Så sørger vi for alt det tekniske. Dog giver vi dig redskaberne til selv at kunne udvikle din hjemmeside, så den kan vokse i takt med dig! Kontakt os for at se de 3 forskellige designs. Vi hjælper og rådgiver, så du får det design og den hjemmeside, der opfylder dine behov og mål.
Se eksempel på en hjemmeside

Lorem ipsum

Skal vi hjælpe dig med at stå stærkt i den digitale jungle?

Kom endnu tættere på dine kunder og skab en troværdig og brugervenlig rejse for dine besøgende. Vi hjælper dig i gang med din nye hjemmeside, og sørger for at du får redskaberne til at udvikle dit website.
Øget troværdighed og bedre brugervenlighed
Redskaber, så du selv kan gennemskue og tilpasse dit website
Responsivt webdesign du selv vælger
Hosting og fuld support
SSL certifikat
Skil dig ud - vi hjælper dig i gang
bliv set 
(+45) 71 99 98 77
hej@blivset.dk